RSS

Småfotingarna har fantasi!

20 Feb

(gammalt inlägg, från 4/6 2006)

Jag tror att Småfotingarna hade jätteroligt i går.
Vi gick på en stig genom skogen. Där fantiserade de om allt möjligt hela tiden.
Vi gick över en bro. Där bodde det naturligtvis ett troll under. Vi tre var de tre getterna. Jag jag var det stora geten. Det var lika bra att de sa get, för vem vill bli kallad för den stora bocken?

De lekte med allt möjligt som vi stötte på.När vi sedan skulle hemåt så träffade vi ett par vänner som gjorde att hemfärden blev försenad och de bägge barnen var rejält trötta när vi kom hem. Men det var ju lördag så vad spelar det för roll? Det var ju äntligen en fin dag och kväll. Ja, det var nog mera kväll för vi kom visst inte i väg förrän vid halv åtta. Men det var bra att vi kom i väg i alla fall.

De bägge Småfotingarna hade tidigare på dagen använt vattenslangen. Det var en blöt historia. Men de hade ju roligt, det är huvudsaken.

Vi gick förbi den nyligen till viss del utbrända kiosken. Den doft som var där var inte så kraftig som jag trodde. Den brända doften.
Nej det var ingen större skillnad mot de campares grillverksamheter och brända karrébitar med tillhörande reservkorvar för de som inte äter kolbitarna.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 20, 2010 i Uncategorized

 

Lämna en kommentar